Over ons

papillon-the-netherlands

IFC Papillon werd op 21 september 1990 opgericht door Ben Steijn. Met behulp van het geregistreede merk “Papillon” werd er een uitgebalanceerde kollektie schoonmaakartikelen in Nederland geïntroduceerd.

Nadat Dennis Steijn het familiebedrijf in 1993 kwam versterken, vonden onze produkten sneller hun weg in deze, zeer concurrerende, markt. Een serieuze toename van de groei van onze onderneming werd ingezet in 1995; het jaar waarin wij onze gepatenteerde “ABSORBERENDE” badmatten introduceerden. Deze PRETTY PRINT badmat heeft inmiddels een plek in meer dan 3.000.000 badkamers over de gehele wereld gevonden.

Sinds kort voeren wij een interessante kollektie douchegordijnen in dezelfde kleur-stelling en dessins als van de best- sellers uit onze “Pretty Print” mattenreeks. Onze website vertoont het kleurrijke gamma van de diverse dessins van deze douchegordijnen. Daarnaast hebben wij nog een moderne kollektie anti-slip bad- en douchematten. Wij zijn eigenaar van verschillende mallen en laten deze in Italië en China produceren.

IFC Papillon is met recht een specialist in badmatten en douchegordijnen en streven hierbij naar ‘plezier in de badkamer’. Steeds meer ‘plezierige’ badkamer accessoires worden aan het Papillon assortiment toegevoegd.

Een bezoek aan onze stand op de Ambiente Messe in Frankfurt is aan te raden en wordt voor iedere inkoper telkens weer een boeiende belevenis, omdat wij steeds naar dessinvernieuwing streven en inhaken op de nieuwste trends. In ons nieuwe pand in Oosterhout houden wij de custom-made voorraden voor onze klanten op peil.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Dennis Steijn

Onze produkten:
* Absorberende Badmatten
* Anti-slip badmatten
* Anti-slip douchematten
* Douchegordijn
* Absorberende dieren placemats
* Super zachte panbeschermers

 

PRIVACYBELEID

 

This post is also available in: Engels